از ماده پلی آلومینیوم کلراید جهت حذف ناخالصی های کلوئیدی آنیونی و ته نشینی مواد معلق در هنگام پاکسازی آب آشامیدنی، از فاضلاب و انواع پساب ها استفاده می شود.
از پلی آلومینیوم کلراید جهت حذف رنگ باقیمانده، TOC (کل کربن آلی ذرات آب) هم استفاده میگردد. فرمولاسیون پک برای از بین بردن میکروارگانیسم ها در آب آشامیدنی و پساب ساخته شده و دارای فرمول شیمیایی ضد میکروبی است که میکروبها، باکتریها و عوامل بیماری زا در آب را به طور کامل نابود میسازد.
کارخانجات تولیدکننده مواد تصفیه آب در کنار محصولات مختلفی که تولید و به بازار عرضه می کنند و شامل محصولات غذایی، پوشاک، نوشیدنی، وسایل تزیینی، انواع کاغذ، کاشی و سرامیک و ... می باشد که نیاز مصرف کنندگان را تامین می کنند، اما نکته حائز اهمیت این است که در کنار این محصولات تولیدی آلاینده هایی در قالب فاضلاب و پساب تولید می شوند که لازم است تصفیه شوند که نیازمند روش های مناسب و کارآمد برای تصفیه کامل این فاضلابها هستیم چرا که وجود آلاینده ها و دفع آن ها برای محیط زیست، باعث خسارت های جبران ناپذیر و به خطر افتادن سلامتی انسان و نابودی کره زمین میگردد.الساپا،از شرکت های تولیدی بازرگانی مواد تصفیه است که برای اطمینان مشتری اقداماتی انجام داده است.
تصفیه فاضلاب های صنعتی کارخانجات مهم ترین بخش هر کارخانه محسوب میشود و مدیریت تصفیه فاضلاب ها بسیار مهم و حائز اهمیت است.
تصفیه فاضلاب ها از دو جنبه بسیار مهم است، یکی اینکه باید از ورود پساب ها به محیط زیست جلوگیری شود و دیگری برای تامین آب مورد نیاز مهم و حساس هستند چرا که منابع تامین آب آشامیدنی در جهان بسیار محدود می باشد و با گرم شدن کره زمین و کمبود بارش و خشکسالی های متوالی، این منابع به صورت پیوسته در حال کاهش هستند پس اهمیت تصفیه درست و کاربردی فاضلاب ها و برگشت آب سالم از این پساب ها جهت تامین آب در حال گردش کارخانهها مشخص شد.
با گذشت زمان و پیشرفت تکنولوژی در تمامی زمینه ها، روش های تصفیه آب هم دستخوش تغییرات اساسی شده است و تصفیه آب و فاضلاب به دو صورت تصفیه شیمیایی و بیولوژیکی تقسیم میشوند که در ادامه به توضیح مختصری از آنها میپردازیم.
روش تصفیه بیولوژیکی با توجه به هزینه کمتر، آثار مخرب زیست محیطی کمتر و نصب و راه اندازی آسان تر، نسبت به روش های دیگر بسیار مورد توجه قرار گرفته است. در استفاده از فیلترهای شنی و مهره ای، باکتری ها و سایر میکروارگانیسم ها روی این دانههای شن و ماسه که به صورت معلق هستند، با استفاده از اکسیژن آب درون مخزن عبور داده شده و تصفیه میشود.
روشهای دیگر تصفیه فاضلاب بیولوژیکی به صورت هوازی و بی هوازی انجام میگیرد .در تصفیه هوازی، کار اصلی رساندن اکسیژن به فاضلاب می باشد، در این روش تولید مثل باکتریهای هوازی به شدت افزایش یافته و لختههایی تشکیل می دهند که بر روی سطح فاضلاب معلق و شناور می شوند. اما در روش بی هوازی اکسیژن به فاضلاب نمیرسد و باکتری های بی هوازی شروع به رشد میکنند و در نهایت به تجزیه مواد آلی ناپایدار و ... میانجامد.
روش دوم تصفیه فاضلاب ها به صورت شیمیایی است که به حذف آلاینده های موجود در پساب کارخانجات میپردازد و با استفاده از لخته سازی ذرات کلوئیدی، تصفیه آب و فاضلاب انجام میشود.
یکی از مهمترین مواد شیمیایی برای لخته سازی و منعقد کردن ذرات محلول در پساب ها پلی آلومینیوم کلراید می باشد ، که در بازارهای جهانی در سه گرید و خلوص های متفاوت تولید و مصرف میگردند. یکی از گرید های مهم پلی آلومینیوم کلراید گرید آشامیدنی است به گونهای که درجه خلوص آن در سطحی می باشد که پساب فاضلاب را پس از خروج از مرحله تصفیه، در حد آب آشامیدنی، زلال و سالم میسازد.
موارد تصفیه و انواع کاربرد پک آشامیدنی در تمامی صنایع قابل مشاهده میباشد که به برخی از این کاربردها میپردازیم.
پک آشامیدنی هم مانند پک صنعتی به صورت پودر زرد رنگی است که به دلیل خلوص بالا و تفاوت در فرمولاسیون آن با پک صنعتی دارای رنگ زرد روشنی می باشد و درجه خلوص آن از ۳۱ تا ۳۳ درصد متغیر است .
به طور کلی پلی آلومینیوم کلراید به صورت عمده در قالب پودر تولید و به بازار عرضه می گردد. که نوع مایع آن هم به صورت محدود تولید می شود، اما مزیتی که پودر پک نسبت به نوع مایع دارد سهولت بسیار راحت تر در حمل و نقل آن می باشدو این مزیتی برای شرکت های صادر کننده و وارد کننده مواد تصفیه آب می باشد، نوع بسته بندی پودری و جامد آن بسیار محبوب تر و حمل و نقل آن توسط کشتی آسان تر می باشد و میتوان پس از انتقال آن به انبار و محل مصرف آن را به صورت محلول به غلظت مناسب برسانیم و با بهترین کیفیت پک را مصرف کنیم پک مایع این سهولت جابجایی را نداشته و خطراتی از قبیل کاهش درصد خلوص به مرور زمان، امکان واکنش دادن با سایر مواد شیمیایی در صورت نزدیک بودن محل ذخیره انبار، نیاز به مراقبتهای چندین برابری در انبار مواد شیمیایی دارد، در صورتی که نوع پودری آن به راحتی و بدون هیچ گونه خطری قابلیت نگهداری دارد.
پک آشامیدنی را برای بهره مندی بهتر و حداکثری بایستی در آب سرد و با PH قلیایی و بالاتر به غلظت مناسب برسانیم و نباید با سایر مواد شیمیایی همزمان ترکیب شود و زمانی که به درجه مناسب از رقیق سازی برسد که میزان مصرف آن بین ۱1 تا ۱۴ کیلوگرم در هر تن پساب است و این میزان به صورت کاملا تقریبی بیان شده و اندازه دقیقاً بستگی به آنالیز و پساب و مقدار ذرات معلق در آب دارد چون که مقدار لجن فعال و ذرات معلق هرپساب نسبت به صنعت و کارخانه دیگر متفاوت می باشد و این میزان مصرف در قسمت آزمایشگاه و جارتست توسط کارشناسان بخش تصفیه آب هر شرکت تعیین می گردد.
از جمله شرایط نگهداری پک آشامیدنی، توجه به این نکته ضروری می باشد که حتما در جای خشک و خنک نگهداری گردد ،چرا که این ماده جاذب رطوبت است و در برابر تابش آفتاب به صورت واکنش گرماگیر عمل کرده و ذرات پک به هم میچسبند که به شکل کلوخه و ذرات درشت تبدیل می گردند و خاصیت پودری خود را از دست میدهند، پس توجه به شرایط دمایی و رطوبتی نگهداری این ماده بسیار حائز اهمیت میباشد. شکل پودری ماده در قالب بسته بندی های ۲۵ کیلویی و کیسه های پلاستیکی قرار داده می شود تا در برابر حمل و نقل مقاوم باشند.
فروشگاه آنلاین مواد شیمیایی و پلیمری و تصفیه آب الساپا فروشنده پلی آلومینیوم کلراید آشامیدنی با بهترین قیمت و کیفیت بالا می باشد.
جهت خرید پلی آلومینیوم کلراید میتوانید با بهنام اسد الهی کارشناس فروش پلی آلومینیوم کلراید آشامیدنی شرکت الساپا در ارتباط باشید.
تلفن تماس : 02188062713 داخلی 306