گلیسیرین (KLK)

214 بازدید از سه شنبه 04 آذر 1399
قیمت به ازای هر کیلوگرم
گلیسیرین یک ترکیب ارگانیک است که از کربن، اکسیژن و هیدروژن تشکیل شده است و در موارد بسیار مختلفی به کار می رود...
مشخصات:
  • بسته بندی: کیلوگرم
  • نوع بسته بندی: بشکه
  • کشور: مالزی
  • برند: KLK
  • بسته بندی: بشکه 250 کیلوگرمی
تماس بگیرید
موجود
شماره داخلی304
بسته بندیکیلوگرم
نوع بسته بندی
  • پشتیبانی 24/7
    با ما در تماس باشید
  • اشتغال و توسعه از محل 1٪ فروش
    از یک میلیون خرید شما، 10 هزار تومان صرف سرمایه گذاری جدید میگردد.
  • پیشنهادات داغ
    پیشنهاد ویژه

گلیسیرین چیست؟

گلیسیرین ماده ای است که از زمان های قدیم برای حفاظت و نرمی پوست دستمان از آن استفاده می کردیم و یا با آن آشنا هستیم، 

محصولاتی که مقدار گلیسیرین بیشتری در محصولات خود دارند مناسب افرادی با پوست حساس می باشد و رطوبت پوستی مناسبی را ایجاد می کند و این ماده برای محیط زیست هم سازگار است. کاربرد گلیسیرین در صنایع مختلف بسیار چشمگیر و زیاد است که در ادامه به آن ها می پردازیم ، اما در ابتدا نگاه مختصری به تاریخچه گلیسیرین می اندازیم .

چنانچه علاقه مند به مطالعه بیشتر درباره گلیسیرین هستید می توانید مقاله جامع «گلیسیرین چیست؟» را مطالعه فرمایید.

کاربرد گلیسیرین در صنایع مختلف:

1- حفظ رطوبت و شادابی پوست صورت:

گلیسیرین یک مرطوب کننده‌ی بسیار عالی برای پوست است چون رطوبت مورد نیاز پوست را جذب و رطوبت رسانی عالی را انجام می دهد

2- درمان زبری پوست:

گلیسیرین میتواند به درمان زبری و خشکی دست و صورت و هم چنین نقاط مختلف بدن مانند پاشنه پا ، زانو، آرنج که در اثر طرز نشستن زبر شده را به آسانی نرم و درخشان کرد و با استفاده مداوم از آن سلول های مرده پوست بازسازی و ترمیم می گردد.

3- گلیسیرین در تولید مواد شوینده و شامپوها:

گلیسرول به‌طور گسترده در تولید محصولات مراقبت از مو، شامپوها، صابون‌ها و انواع کرم‌های آرایشی برای ایجاد نرمی، صافی و یکدستی مورد استفاده قرار می گیرد.

4- کاربرد گلیسیرین در صنایع دارویی:

گلیسیرین به عنوان آنتی بیوتیک ها و ضد عفونی کننده در موارد دارویی و پزشکی استفاده می شود.

5- کاربرد گلیسیرین در صنایع غذایی:

مقدار کالری این ماده در هر گرم 4.3 می باشد و شیرینی آن نسبت به ماده ساکاروز حدود 75 درصد می باشد.

گلیسیرین به عنوان حلال یا شیرین‌کننده برای محصولات لبنی (کرم) استفاده می گردد.

6- کاربرد گلیسیرین در صنعت:

 ضد یخ: این ماده به دلیل نقطه ی انجماد پایین این ترکیب، گلیسرول اولین ضد یخ مورد استفاده در رادیاتور ماشین ها به حساب می آید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ضد یخ به مقاله «ضد یخ چیست؟» مراجعه کنید.

مواد منفجره: گلیسرول یکی از مواد اولیه ی مورد استفاده در تولید نیتروگلیسیرین و در نتیجه تولید مواد منفجره ای مانند دینامیت می گردد.

7- کاربرد گلیسیرین در صنایع مختلف:

کاربرد در تولید کف‌پوش‌های ساختمان، گریس‌ها، رنگ‌ها و حلال‌های شیمیایی از دیگر مزایای این محصول است.

 

چنانچه علاقه مند به مطالعه بیشتر درباره گلیسیرین هستید می توانید مقاله جامع «گلیسیرین چیست» را مطالعه فرمایید.

 

خرید گلیسیرین

فروشگاه آنلاین مواد شیمیایی و پلیمری و تصفیه آب الساپا فروشنده گلیسیرین با بهترین قیمت و کیفیت بالا می باشد.

جهت خرید میتوانید با الهام رضایی کارشناس فروش گلیسیرین شرکت الساپا در ارتباط باشید.

تلفن تماس : 02186017285  داخلی 304

       هم اکنون تماس بگیرید

کشور
مالزی
برند
KLK
بسته بندی
بشکه 250 کیلوگرمی
نام ماده
گلیسیرین
درصد خلوص
99.7%
گرید
دارویی
حالت فیزیکی
مایع

    ارسال نظر