سدیم لوریل سولفات (SLS) - تگزاپن چیست و چه کاربردی دارد؟

سدیم لوریل سولفات (SLS) - تگزاپن چیست و چه کاربردی دارد؟ همه چیز درباره سدیم لوریل سولفات (تگزاپن)

همه چیز در مورد سدیم لوریل سولفات SLS

آیا چیزی در مورد سدیم لوریل سولفات SLS میدانید؟ کاربرد، مشخصات فنی، مضرات و ... این ماده چگونه است؟ تا چه حدی با این ماده ی شیمیایی آشنایی دارید؟ آیا از نحوه ی تولید این ماده ی ترکیبی چیزی میدانید؟ برای خرید سدیم لوریل سولفات به کجا مراجعه کنیم؟ جهت پاسخ اساسی به این سوالات ما را تا پایان این مطلب مفید همراهی کنید.

سدیم لوریل سولفات SLS چیست؟

در یک تعریف یا بیان ساده در پاسخ به این سوال که سدیم لوریل سولفات SLS چیست؟ می توان گفت یک ماده ی کف کننده ی بسیار مناسبی است که برای تهیه ی انواع مواد شوینده مانند شامپو، صابون استفاده می شود. این ماده ی شیمیایی خاص علاوه بر خاصیت کف کنندگی از خاصیت پاک کنندگی بسیار قوی و خاصیت امولسیون بسیار خوبی برخوردار می باشد. در حقیقت سدیم لوریل سولفات به علت خاصیت آمفی لیک که دارد توانسته است به عنوان یکی از مناسب ترین و بهترین اجزای شوینده ها به‌ شمار آید.

جالب است بدانید که خاصیت آمفی لیک، خاصیتی است که مولکول دارای دو قسمت فوبیک ( آب گریزی) و هیدروفیلیک ( آب دوستی) می باشد. این ماده ی شیمیایی به عنوان سورفکتانت آنیونی در بسیاری از مواد شوینده مانند شامپوها، خمیر دندان ها و ... استفاده می شود. در حقیقت سدیم لوریل سولفات یک ماده ی شیمیایی ارزان قیمتی می باشد که به صورت بسیار وسیعی در محصولات آرایشی، بهداشتی و ... استفاده می شود. این ماده ی ترکیبی می تواند از نفت، روغن نخل، روغن نارگیل و ... تهیه شود.

نکته ی قابل توجهی که در رابطه با این موضوع لازم است بدانید، نام تجاری این ماده ی شیمیایی، تگزاپن است.

سدیم لوریل سولفات SLS

قیمت سدیم لوریل سولفات SLS چگونه است؟

این روزها شرکت های فراوانی در زمینه ی فروش این ماده ی شیمیایی مشغول به فعالیت هستند. شرکت معتبر الساپا به عنوان یکی از بهترین تامین کنندگان، طیف بسیار وسیعی از انواع مواد شیمیایی از برندهای معتبر را در اختیار بسیاری از تولیدکنندگان قرار می دهد. جهت کسب اطلاعات دقیق با همکاران ما در واحد فروش در ارتباط باشید.

 کاربرد سدیم لوریل سولفات

جالب است بدانید که از سدیم لوریل سولفات SLS در غلظت های پایین در صنایع گوناگونی همچون صنایع ( پزشکی، غذایی و ..) استفاده می شود. به طور کلی این ماده ی ترکیبی سبب تولید کف خواهد شد و این کف بهترین گزینه ی مناسب برای از بین بردن لایه چربی از پوست و مو می باشد.

در متن زیر قصد داریم به طور کامل به هر کدام از کاربردهای این ماده ی شیمیایی خاص بپردازیم:

  • در محصولات نظافتی و بهداشتی:
  • در واقع سدیم لوریل سولفات در تولید محصولات نظافتی و بهداشتی به عنوان یکی از ترکیبات مهم به شمار می آید. در محصولات زیبایی مانند پاک کننده های آرایشی، شوینده های دست، کرم های اصلاح صورت و بدن، صابون های جامد و مایع و ... از این ماده استفاده می کنند.
  • در محصولات مراقبت از مو در تولید ژل های مو، انواع شامپوها، رنگ های مو به کار می رود.
  • در تولید لوسیون ها و کرم ها مانند کرم های ضد خارش، ماسک ها، ضد آفتاب ها، کرم های دست و صورت و ... استفاده می شود.
  • در محصولات مراقبت از دهان و دندان: دهانشویه، خمیر دندان ها و ... استفاده می شود.
  • و در نهایت در تولید محصولات موجود در حمام مانند شوینده های بدن، کف کننده های وان حمام و ... به کار می رود.
  • افزودنی غذایی:
  • شایان ذکر است بدانید که از سدیم لوریل سولفات به عنوان افزودنی غذایی استفاده می شود و به صورت ضخیم کننده در محصولاتی مانند پودر تخم مرغ، پودرهای نوشیدنی آماده مانند نسکافه و ... استفاده می شود.
  • داروسازی:
  • در صنایع داروسازی از سدیم لوریل سولفات به عنوان ملین استفاده خواهد شد. ناگفته نماند در برخی از داروها مانند آسپرین جهت انحلال پذیری آن، سدیم لوریل سولفات اضافه می کنند.
  • میکروب کش:
  • طی مطالعاتی که اخیرا انجام شده است این ماده ی شیمیایی به عنوان یک عامل ضد میکروبی و ویروسی شناخته شده است.
  • لاستیک سازی
  • از سدیم لوریل سولفات در ساخت امولسیفایر در تولید لاستیک ها استفاده می شود.
  • صنایع گوناگون
  • از این ترکیب فوق العاده جهت از بین بردن لکه های چربی استفاده می شود. بهتر است بدانید که از این ماده ی شیمیایی در غلظت های بالا برای تمیز کردن موتور ماشین، شوینده های ماشین و ... استفاده می شود.


سدیم لوریل سولفات SLS

مشخصات فنی سدیم لوریل سولفات چگونه است؟

در متن زیر قصد داریم به برخی از خواص شیمیایی و فیزیکی این ماده ی شیمیایی خاص بپردازیم:

  • نام انگلیسی این ترکیب sodium lauryl sulfate است.
  • نام تجاری آن sls است.
  • فرمول مولکولی سدیم لوریل سولفات Nac12h25so4 می باشد.
  • جرم مولکولی آن چیزی حدود ۲88.38 گرم بر مول است.
  • دانسیته آن 1.01 گرم بر سانتی متر مکعب می باشد.
  • دارای نقطه ی ذوب 206 درجه سانتی گراد می باشد.
  • ترکیبی بدون بو است.
  • نام دیگر آن سدیم دودسیل سولفانات می باشد.
  • شکل ظاهری سدیم لوریل سولفات SLS ممکن است به صورت پودر سفید رنگ یا به صورت کریستال باشد.
  • این ماده ی شیمیایی به شکل مایع یا پودری تولید و عرضه ی بازار می شود.
  • به راحتی در آب حل می شود.
  • نام تجاری آن تگزاپن است.
  • شامل یک زنجیره ی 12 کربنی است که به گروه سولفات متصل شده است.
  • PH آن بین 7 تا 5/9 می باشد.
  • خاصیت باکتریواستاتیکی خواهد داشت.
  • سدیم لوریل سولفات به عنوان یک ترکیب شیمیایی پف دهنده، کف کننده، امولسیون کننده و در نهایت تسریع کننده ی انحلال شناخته می شود.

سدیم لوریل سولفات SLS

تولید تگزاپن

جالب است بدانید که لوریل الکل به عنوان یکی از مواد واکنش دهنده برای تولید تگزاپن به حساب می آید. از هیدرولیز کردن روغن هسته میوه ها و همچنین نارگیل اسید چرب به دست خواهد آمد. جالب است بدانید که لوریل الکل از این اسیدهای چرب به دست خواهد آمد. از واکنش سولفوریک اسید با لوریل الکل هیدروژن لویل سولفات به جود می آید. در نهایت برای خنثی نمودن هیدروژن لویل سولفات از سدیم کربنات استفاده می کنند و نهایتا سبب تولید سدیم لوریل سولفات می شود.

مضرات و خطرات

در حقیقت این ترکیب خورنده است و سبب تحریک شدن پوست می شود. جهت نگهداری این ماده ی شیمیایی بایستی دقت فراوانی کرد تا از آتش گرفتن این محصول جلوگیری شود. برای ذخیره سازی سدیم لوریل سولفات باید آن را از اسیدهای قوی و اکسید کننده ها دور نگه داشت.

عوارض تگزاپن

نشانه های حساسیت به سدیم لوریل سولفات شامل: قرمزی، خارش، خشکی و پوسته پوسته شدن پوست خواهد است. گاهی اوقات سبب ایجاد زخم در ناحیه ی تماس با این ماده ی شیمیایی می شود.

به دلیل اینکه این ماده ی ترکیبی به عنوان پاک کننده ی قوی شناخته شده است در نتیجه در شامپوها از آن استفاده می کنند. همانطور که در متن بالا به آن اشاره نمودیم این ماده به راحتی می تواند آلودگی و چربی ها را در خود حل کند. قدرت پاک کنندگی بالای این ماده موجب می شود تا چربی طبیعی موها که سبب درخشندگی و سلامت موها خواهد شد را از بین ببرد و در نهایت موها خشک و شکننده شوند.

کاربرد سدیم لوریل سولفات SLS

نکات ایمنی

اگرچه از این ماده ی شیمیایی در غلظت های مناسب در تولید محصولات بهداشتی و آرایشی استفاده می شود. اما طی تحقیقاتی که بر روی حیوانات آزمایشگاهی انجام گردیده است غلظت های بالای سدیم لوریل سولفات سبب ایجاد حساسیت های پوستی و چشمی شده است. تگزبن دارای اثرات بسیار مخرب و خطرناکی بر روی مغز، طحال، کبد، پوست، چشم، بافت مخاطب و ... می باشد. این قبیل حساسیت ها در برخی از گزارش های انسانی ثبت گردیده است.

شرایط نگهداری

سدیم لوریل سولفات SLS بایستی در محیطی مجهز به دوش آب و همچنین امکانات شستشوی چشم نگهداری گردد. انبار نگهداری این ماده ی شیمیایی باید دارای تهویه ی بسیار قوی باشد.

ناگفته نماند ایمنی و بهداشت برای نگهداری این ترکیب شیمیایی باید رعایت گردد. از تماس و تنفس بخارات این ماده ی خاص خودداری کنید.

از نگهداری بسته های حاوی این ماده ی شیمیایی در مجاورت گرما، مواد آتش زا خودداری نمایید.

جهت ذخیره ی مخزن ها و بسته های حاوی تگزاپن محیطی خشک، خنک و دارای تهویه ی مناسب در نظر بگیرید. ظروف نگهداری آن باید کاملا بسته باشند. بعد از هر بار مصرف این ماده درب ظروف را برای جلوگیری از نشتی محکم ببندید.

سدیم لوریل سولفات SLS

بسته بندی

بسته بندی سدیم لوریل سولفات به صورت بشکه ای انجام می شود و در وزن های 170 کیلوگرمی، 200 کیلوگرمی و در نهایت 220 کیلوگرمی می باشد. حمل این ماده ی شیمیایی به صورت فله ای امکان پذیر خواهد بود. مخازن نگهداری این مایع بایستی از جنس پلاستیک پلیمری یا فولاد ضد زنگ باشد. دمای مطلوب برای نگهداری سدیم لوریل سولفات 5 تا ۴۰ درجه ی سانتی گراد است. در کل توصیه می شود که در دماهای پایین این ماده ی شیمیایی نگهداری شود.

قیمت سدیم لوریل سولفات SLS

قیمت این ترکیب شیمیایی به روش تولید آن، قیمت مواد شیمیایی و برند تولید کننده ی آن بستگی دارد. درصد فراوانی از سدیم لوریل سولفات SLS وارداتی می باشد. وب سایت الساپا یکی از بهترین مرجع جهت استعلام قیمت تگزاپن و خرید این ماده شیمیایی است.

خرید تگزاپن

به جرات می توان ادعا کرد که شرکت معتبر و با سابقه ی الساپا به عنوان یکی از معتبرترین مراکز خرید و فروش مواد شیمیایی کمک فراوانی به مصرف کنندگان انواع مواد شیمیایی مانند سدیم لوریل سولفات SLS می کند تا افراد به راحتی بتوانند به این ماده ی ترکیبی دسترسی داشته باشند.

با توجه به کاربردهای بسیار وسیعی که این ماده ی ترکیبی در صنایع متنوعی مانند ( مواد غذایی، پزشکی) دارد، امروزه سدیم لوریل سولفات SLS تقاضای خرید بالایی دارد. دارندگان صنایع مختلف به راحتی میتوانند جهت خرید تگزاپن با بهترین کیفیت و قیمت های مناسب به صورت آنلاین از سایت ما به نشانی www.elsapaco.com اقدام نمایند. جهت اطلاعات کامل تر و خرید با مشاوران ما در واحد فروش تماس حاصل فرمایید.

سدیم لوریل سولفات SLS

جمع بندی

در حقیقت سدیم لوریل سولفات SLS یک ماده ی کف کننده ی بسیار مناسب برای تهیه ی انواع مواد شوینده مانند شامپو، صابون و ... می باشد. از این ماده ی شیمیایی در غلظت های پایین در صنایع متنوعی همچون صنایع ( داروسازی، پزشکی، بهداشتی، غذایی و ..) استفاده می شود. نام تجاری این ماده ی ترکیبی بی بو، تگزاپن است. در واقع سدیم لوریل سولفات یک ترکیب خورنده است و موجب تحریک شدن پوست می شود. برای نگهداری این ماده ی شیمیایی خاص بایستی دقت فراوانی کرد.

با توجه به کاربردهای بسیار گسترده ای که این ماده ی ترکیبی در صنایع ( داروسازی، بهداشتی و...) دارد، امروزه تقاضا برای خرید سدیم لوریل سولفات SLS زیاد است. به جرات می توان ادعا کرد که شرکت معتبر الساپا به عنوان یکی از معتبرترین و بهترین مراکز فروش انواع مواد شیمیایی، این ماده ی ترکیبی را با قیمت های مقرون به صرفه ای در اختیار افراد قرار می دهد.

خرید سدیم لوریل سولفات (SLS) - تگزاپن

فروشگاه آنلاین مواد شیمیایی و پلیمری و تصفیه آب الساپا فروشنده تگزاپن با بهترین قیمت و کیفیت بالا می باشد.

جهت خرید میتوانید با عباس کارگر کارشناس فروش تگزاپن شرکت الساپا در ارتباط باشید.

تلفن تماس : 02186017285  داخلی 204

هم اکنون تماس بگیرید

جو پرک چیست و چه کاربردی دارد؟ همه چیز درباره جو پرک
پست قبلی
جو پرک چیست و چه کاربردی دارد؟ همه چیز درباره جو پرک
گوگرد چیست و چه کاربردی دارد؟ همه چیز درباره گوگرد
پست بعدی
گوگرد چیست و چه کاربردی دارد؟ همه چیز درباره گوگرد
دو اتیل هگزانول چیست و چه کاربردی دارد؟ همه چیز درباره دو اتیل هگزانول
پست قبلی
دو اتیل هگزانول چیست و چه کاربردی دارد؟ همه چیز درباره دو اتیل هگزانول
زانتان گام چیست و چه کاربردی دارد؟ همه چیز درباره زانتان گام
پست بعدی
زانتان گام چیست و چه کاربردی دارد؟ همه چیز درباره زانتان گام
پلی کربنات چیست و چه کاربردی دارد؟ همه چیز درباره پلی کربنات
پست قبلی
پلی کربنات چیست و چه کاربردی دارد؟ همه چیز درباره پلی کربنات
پلی استایرن چیست و چه کاربردی دارد؟ همه چیز درباره پلی استایرن انبساطی
پست قبلی
پلی استایرن چیست و چه کاربردی دارد؟ همه چیز درباره پلی استایرن انبساطی

نظر (0)

    ارسال نظر

    برای ارسال نظر ابتدا باید وارد حساب خود شوید.
    ورود و ثبت نام

    درباره سدیم لوریل سولفات (SLS) - تگزاپن چیست و چه کاربردی دارد؟

    در حقیقت سدیم لوریل سولفات SLS یک ترکیب شیمیایی بی بو است⚡ که در صنایع گوناگونی همچون داروسازی، آرایشی، بهداشتی، غذایی و ... کاربرد داد. این ماده ی شیمیایی خاص علاوه بر خاصیت کف کنندگی خاصیت پاک کنندگی بسیار خوبی دارد. جالب است بدانید که نام تجاری آن تگزاین است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه می توانید از تمام تخفیف ها و جوایز ویژه بهره مند شوید