گلیسیرین (KLK)

467 بازدید از سه شنبه 04 آذر 1399
قیمت به ازای هر کیلوگرم
گلیسیرین ماده ای بی بو و شفافی است که در چربی های جانوری و گیاهی وجود دارد⚡ همچنین این ماده ی کاربردی در صنایع بسیار وسیعی مانند ( داروسازی، مکمل های خوراکی، آرایشی و بهداشتی، داروها و ...) از آن استفاده می شود. این ماده از ترکیب اکسیژن، هیدروژن و کربن ساخته شده است.
مشخصات:
  • بسته بندی: کیلوگرم
  • نوع بسته بندی: بشکه
  • کشور: مالزی
  • برند: KLK
  • بسته بندی: بشکه 250 کیلوگرمی
  • پشتیبانی 24/7
    با ما در تماس باشید
  • اشتغال و توسعه از محل 1٪ فروش
    از یک میلیون خرید شما، 10 هزار تومان صرف سرمایه گذاری جدید میگردد.
  • پیشنهادات داغ
    پیشنهاد ویژه

در یک تعریف یا بیان ساده در پاسخ به این سوال که گلیسیرین چیست می توان گفت، ماده ای ارگانیک، بی بو و شفافی است که در صنایع بسیار گوناگونی کاربرد دارد. در حقیقت در زمان‌ های گذشته از آن به عنوان بهترین ماده برای نرمی و لطافت پوست استفاده می کردند. این ماده از ترکیب هیدروژن، اکسیژن و کربن ساخته شده است و سازگاری بسیار خوبی با محیط زیست دارد. جالب است بدانید محصولاتی که بیشتر در ترکیب خود گلیسیرین بیشتری دارند برای افراد با پوست حساس مناسب می باشد، رطوبت پوستی خوبی را برای آنها ایجاد می کند.

گلیسیرین (kLk) مایعی شفاف و بی بویی است که در بیشتر چربی های حیوانی و گیاهی مانند ( چربی های موجود در پوست ) وجود دارد. این ماده به عنوان شوگر الکل به شمار می آید. به صورت های گوناگونی سنتی ( صنایع پتروشیمی) طبیعی ( حیوانی و گیاهی) وجود دارد. شایان ذکر است بدانید که نوع تجاری آن از طریق الکل پروپیلن یا از محصولاتی طبیعی ( روغن های گیاهی) تهیه شده است که در بیشتر محصولات مراقبتی پوست از آن استفاده می کنند. این مایع بی رنگ به راحتی در آب حل می‌ شود در حالی که در حلال های آلی و اتانول به خوبی حل نخواهد شد. بهتر است بدانید که این ماده در حضور مواد دیگر و گرما به راحتی آب خود را از دست می دهد و به آلدئید دود کننده ( که بوی بسیار بدی دارد) تبدیل خواهد شد.

نکته ی قابل توجهی که در رابطه با این موضوع لازم است بدانید، این محصول در صنایع گوناگونی همچون حلال های شیمیایی، در تولید رنگ، در صنایع دارویی، مواد آرایشی و بهداشتی، داروسازی، در تولید مواد شوینده و شامپوها، مواد غذایی، گریس ها و ... کاربرد دارد که در ادامه مطلب به هر کدام از کاربردهای آنها می پردازیم:


 گلیسیرین

کاربرد گلیسیرین

  • در فرمولاسیون محصولات آرایشی و مراقبتی پوست جهت حفظ رطوبت و محافظت پوست، از آن استفاده خواهد شد.
  • جهت جلوگیری از خشک شدن خمیر دندان در تیوب ها از آن استفاده می کنند.
  •  کرم های تهیه شده از این ماده در مقایسه با کرم های تهیه شده از هیالورونیک اسید یا روغن های سیلیکونی رطوبت بیشتری را جذب می کنند همچنین مانع از دست دادن آب خواهند شد.
  •  به طور بسیار وسیعی در تولید محصولاتی مانند شامپوها، کرم های آرایشی، صابون ها و ... برای ایجاد نرمی و یکدست بودن مواد آرایشی بر روی صورت به کار می روند.
  • در صنایع دارویی برای رطوبت دار کردن قرص ها، حل کردن داروها همچنین جهت افزایش ویسکوزیته استفاده می گردد.
  • در داروها جهت درمان عفونتهای گوش، در شربت سرفه، به عنوان حامل برای آنتی بیوتیک و ضدعفونی کننده و در کپسول های پزشکی استفاده می گردد.
  • در شیاف ها، داروهای قلبی و ضد سرفه ها به کار می رود.
  • به صورت وریدی جهت ( جلوگیری از تورم شدن رگ ها) به کار خواهد رفت.
  • مکمل های خوراکی این ماده به کاهش فشار چشم ( اختلالات چشمی همانند گلوکوم ) کمک شایانی می‌ کند. نوع خوراکی آن مانع از یبوست خواهد شد زیرا آب فراوانی به روده ها می رساند.
  • گلیسیرین به عنوان مرطوب کننده جهت پیشگیری از زبری، خشکی و خارش استفاده می‌ شود.


کاربرد گلیسیرین در صنایع مختلف

برخی دیگر از کاربردهای گلیسیرین

گلیسیرین در زرده ی تخم مرغ وجود دارد. در مغز انسان به صورت اسید مونو گلیسریک است.

در صنایع غذایی: همانطور که در متن بالا به آن اشاره نمودیم گلیسیرین به عنوان یک شوگر الکل به شمار می ‌آید.

  • * در شیرینی پزی ها به عنوان مرطوب کننده، حجم دهنده و ضخیم کننده به کار می ‌رود. به عنوان شیرین کننده یا حلال برای محصولات استفاده می گردد.
  • * به عنوان مواد نگهدارنده در میوه های فرآوری شده، کنسروها، تولید مربا استفاده می گردد.
  • * به عنوان یک عامل نرم کننده در نان، گوشت، کیک، شکلات، پنیر و ... استفاده می گردد.
  • * جهت جلوگیری از تشکیل شدن کریستال های یخی در برخی از مواد غذایی مانند بستنی، ماست و برخی از دسرها استفاده می گردد.
  • * در برخی از میوه های خشک جهت حفظ رطوبت گلیسیرین اضافه می کنند.

مواد منفجره: در تولید مواد منفجره همانند دینامیت از آن استفاده می شود. در حقیقت از واکنش بین اسید نیتریک، گلیسرول و اسید سولفوریک به وجود خواهد آمد. در صورتی که این ماده در برابر حرارت باشد به راحتی منفجر می‌ شود.

گلیسیرین را بهتر است از کجا تهیه کنیم؟

 با توجه به نوع استفاده از گلیسیرین، به راحتی می توانید آن را از منابع گوناگونی تهیه نمایید. برای تهیه آن به صورت عمده می توانید آن را از شرکتهای فروش مواد شیمیایی تهیه کنید. همچنین برای تهیه انواع خوراکی گلیسیرین، از داروخانه ها مراکز فروش محصولات بهداشتی اقدام کنید.

گلیسیرین در مواد منفجره

مضرات گلیسیرین

استفاده فراوان از گلیسیرین، سبب بی آب شدن پوست و خشکی پوست می شود. این ماده برای بزرگسالان بی خطر است. چنانچه به صورت ماده ی خوراکی مصرف شود سبب بروز مشکلاتی مانند اسهال، استفراغ، تشنگی، نفخ، سرگیجه و سردرد خواهد شد. در صورتی که این ماده به رگ های وریدی تزریق گردد سبب بروز آسیب های فراوانی به گلبول های قرمز می شود. خاصیت ویژه (رطوبت رسانی) این ماده موجب شده آن را به یکی از با کیفیت ترین و مناسب ترین محصولات برای پوست های خشک مبدل کند. زیرا به مقدار کافی رطوبت را، برای آب رسانی جذب می کند و مانعی جهت از دست دادن رطوبت می باشد.

 در صورت چشیدن این ماده در اولین فرصت به پزشک مراجعه نمایید، همانطور که میدانید این ماده به طور وسیعی در انواع غذاها و خوراکی ها استفاده می شود بنابراین اگر مقدار کمی از آن چشیده شود بعید خواهد بود که ضرری داشته باشد. در صورت کار با آن و جهت جلوگیری تماس با چشم و پوست از لباس مخصوص، عینک و ماسک استفاده نمایید. قیمت این ماده ارزان است و هر شخصی می تواند آن را به راحتی خریداری کند.

بهتر است بدانید که گاهی اوقات برخی افراد در حین استفاده از گلیسیرین، موجب بروز آلرژی در آنها می شود در نتیجه سبب قرمزی، خارش و خشکی در پوست آنها خواهد شد. به طور کلی این ماده خطر اشتعال پذیری ندارد. چنانچه در حین استفاده از گلیسیرین به آن آلرژی پیدا کردید بهتر است از مصرف آن خودداری کنید.

در برخی مواقع ممکن است که بخارات خیلی خطرناک سمی از آن خارج گردد. در صورت تماس چشمی یا تماس با پوست با این ماده بهتر است که آن را بشویید.

شرایط نگهداری و بسته بندی گلیسیرین

جهت ماندگاری و نگهداری بهتر و مانع از فاسد شدن این ماده آن را در بشکه های پلیمری و فلزی در جای خشک و خنک نگهداری می نمایند.

در صورتی که در تماس با چشم قرار بگیرد به راحتی می تواند آسیب ‌های جدی و جبران ‌ناپذیری به آن وارد کند و گاهی اوقات سبب سوزش و یا تحریک پوست می شود.

 در صورتی که در معرض گرما قرار بگیرد به راحتی آتش می ‌گیرد. این ماده شیمیایی در دمای 393 درجه ی سانتی گراد به راحتی آتش خواهد گرفت و در صورت تجزیه شدن به یک ماده سمی به نام آکرولئین تبدیل می شود. بهتر است بدانید که این ماده دارای PH ۵ تا ۸ می باشد. بهترین و مناسب ترین شرایط نگهداری آن در دمای ۲ تا 8 درجه سانتی گراد است.

مشخصات فنی گلیسیرین

  • * نام شیمیایی آن Glycerin است.
  • * فرمول شیمیایی آن به صورت C3H8O3 می باشد
  • * در دمای 8/17 درجه ی فارنهایت به راحتی ذوب خواهد شد.
  • * همچنین در دمای ۵۵۴ درجه فارنهایت به جوش می آید
  • * به راحتی در آب حل می شود
  • * شکل ظاهری آن به صورت مایعی شفاف، شیرین، چسبناک است
  • * به صورت خوراکی و صنعتی است.

ما در شرکت الساپا به عنوان بهترین عرضه کننده گلیسیرین با مناسب ترین قیمت ها و بهترین کیفیت هستیم همچنین در حوزه ی خرید و فروش این ماده از مهارت بسیار بالایی برخوردار می باشیم. به شما هموطنان این اطمینان خاطر را می دهیم که کالای اصل و درجه 1 را به شما بدهیم.

نقطه ذوب و جوش گلیسیرین

این ماده در دمای ۱۸ درجه ی سلسیوس ذوب خواهد شد در نتیجه در دمای اتاق به شکل مایع است. نقطه ی جوش آن 290 درجه ی سلسیوس بوده و نیروی بین مولکولی بسیار قوی خواهد داشت که جزو مهمترین علت های نقطه ی جوش بالای آن است. از آنجایی که این ماده به شدت جاذب رطوبت می باشد به راحتی آب را به خود جذب می کند. به همین علت جهت جلوگیری از این کار، آن را در بسته بندی های بدون رطوبت قرار می دهند.

این ماده در حین تماس با اکسیژن هیچ واکنشی صورت انجام نمی دهد. در صورت تماس با فلزاتی همچون آهن، مس شاید اکسید شود به همین علت آن را در تماس با فلزات قرار ندهید. دمای ذوب آن 18 درجه ی سلسیوس است، نگهداری آن در دماهای پایین سبب شده تا حباب هایی درون آن به وجود آید و تاثیر منفی بر ظاهر آن داشته باشد. ناگفته نماند چنانچه این ماده خالص باشد و آبی درون آن نباشد، حبابی درون آن تشکیل نمی شود.


 گلیسیرین

نحوه ی تولید گلیسیرین به چه صورت است؟

همانطور که در متن بالا به آن اشاره نمودیم منبع اصلی این ماده، از بافت چربی گیاهان ( روغن زیتون) همچنین بافت چربی جانوران می باشد. در حقیقت روش اصلی تولید این ماده ی پرکاربرد، ( تولید آن از واکنشی به نام واکنش صابونی شدن ) می باشد. در این فرایند چربی با قلیا واکنش می دهند و گلیسیرین و صابون بعد از عمل ( تقطیر و جداسازی ) به دست خواهد آمد. جالب است بدانید که گلیسیرین در چربی ها به شکل ترکیب با اسید استئاریک، اسید اولئیک و اسید پالمتیک ( اسید موجود در خرما) می باشد. می توان از منابع نفتی گلیسیرین را تولید کرد و به عنوان یک محصول جانبی در تولید بیودیزل می باشد. ناگفته نماند که تولید این ماده ی از راه مصنوعی به صرفه تر می باشد. اما می توان به کمک پروپیلن آن را تهیه کرد. این ماده را می توان از روغن های گیاهانی مانند: ذرت، سویا، نارگیل، کلزا و در نهایت روغن هسته ی خرما به دست آورد. نکته ی قابل توجهی که در رابطه با نوع گیاهی و صنعتی گلیسیرین بهتر است بدانید، اینکه نوع گیاهی آن بهتر و با کیفیت تر است و جهت مصارف بهداشتی می ‌توان از آن استفاده نمود.

جمع بندی

منبع اصلی این ماده بافت چربی گیاهان و جانوران است. همچنین منبع عمده ی تهیه ی آن از واکنش صابونی شدن می باشد. در این فرایند ( چربی با قلیا واکنش داده و گلیسیرین و صابون را تولید می نماید ) و بعد از تقطیر و عمل جداسازی، گلیسیرین به دست خواهد آمد. این ماده در چربیها به صورت ترکیب با اسید استئاریک و اسید اولئیک و ... است.

خرید اینترنتی گلیسیرین مالزی

جهت خرید گلیسیرین اصل و با کیفیت همچنین استعلام قیمت گلیسیرین (با قیمت های مقرون به صرفه) می توانید به وب سایت ما به نشانی www.elsapaco.com مراجعه نمایید.

چنانچه علاقه مند به مطالعه بیشتر درباره گلیسیرین هستید می توانید مقاله جامع «گلیسیرین چیست» را مطالعه فرمایید.

خرید گلیسیرین

فروشگاه آنلاین مواد شیمیایی و پلیمری و تصفیه آب الساپا فروشنده گلیسیرین با بهترین قیمت و کیفیت بالا می باشد.

جهت خرید میتوانید با الهام رضایی کارشناس فروش گلیسیرین شرکت الساپا در ارتباط باشید.

تلفن تماس : 02186017285  داخلی 304

هم اکنون تماس بگیرید

کشور
مالزی
برند
KLK
بسته بندی
بشکه 250 کیلوگرمی
نام ماده
گلیسیرین
درصد خلوص
99.7%
گرید
دارویی
حالت فیزیکی
مایع

    ارسال نظر

    برای ارسال نظر ابتدا باید وارد حساب خود شوید.
    ورود و ثبت نام